viernes, 11 de noviembre de 2011

A 13

Aquest ha sigut el meu número avui a l'ambaixada de l'India al Nepal.
A les 8'15h ja era a la porta fent cua, ja que m'havien avisat que hi anava molta gent. I cap problema, davant només tenía unes 20 persones, però fins les 09'30h no començaven a treballar els de l'ambaixada.
Quan han obert taquilles, sorpreson!! només una única persona atenent... resultat final, 3'30h d'espera perque se'm ventilessin amb 10 minuts comptats, i propera cita el dia 17 en principi per recollir ja el visat, ja ho veurem.
Un cop "lliure" he decidit anar a veure la plaça Durbar Square, caminant traquilament i deixant-me perdre pels carrers i carrerons d'aquesta ciutat.
Pel camí he anat fent fotos del que veia i em trobava, durant un parell d'hores ben bones.
La "plaça" en si és una mega "plaça" o varies comunicades entre elles, plena de palaus i palauets i declarat al 1979 Patrimoni Mundial per la Unesco. Data dels segles XVII i XVIII i antigament es coronava i legitimava als reis i, com no, reinaven des d'allà mateix.
He dinat desde un mirador al costat mateix d'una de les places, més fotos, i cap a l'hotel a prepar la bossa, ja que demà començo un "minitreeking" de 4 o 5 dies (en teoria més suau i sense escales, ja ho veurem...)

No hay comentarios:

Publicar un comentario