jueves, 17 de octubre de 2013

A MALÀSIA COM A CASA...

Doncs després d'estar 1 setmana a Gapang Beach (Pulau Weh -Sumatra-Indonèsia-), i de disfrutar com un nen petit amb unes quantes immersions, el dia 16 he fet diana a les 5'50h per a les 06'30h estar a punt per agafar el taxi que m'havia de portar fins a Balohan, i d'allà agafar el ferry fins a Banda Aceh a les 08h, per després agafar un altre taxi i arribar-me fins a l'aeroport, on després de fer tots els protocols, d'equipatge, passaports i detector de metalls, m'he hagut d'esperar una bona estona abans de poder agafar l'avió cap a Kuala Lumpur.
Fet el trajecte amb avió i tots els protocols d'arribada, he aprofitat per menjar algo abans d'agafar el bus per arrribar fins a KL (1h de trajecte aprox).
Un cop a KL, ja he trobat la guesthouse on estic instal.lat (aquí hi treballa el Jerry que també va venir a Pulau Weh, tot i que aquest no fa immersió...!!, i és amic de l'Ahmet -el turc divertit de Perhentians-), i he tingut mitja tarda de descans i algo d'internet.
Cap a les 20h he anat a sopar, i ara aprofito una estona abans d'anar a dormir per mirar de posar-me al dia amb el blog, que el porto una mica endarrerit....
Però mentre estic escrivint pel blog, han aparegut 3 guiris de la mateixa guesthouse, i ens hem mirat una peli tots plegats, per tant demà ja actualitzaré el blog...
Bona nit!!

1 comentario: