sábado, 12 de octubre de 2013

AMAZING IS NOT IN OFF!!!!

Doncs avui m'he pogut llevar altre vegada sense despertador, i un cop llevat amb tota la calma, he esmorzat, 4 fotos de Gapang Beach (on sóc), i cap al dive center.
Preparo l'equip amb molt de temps. Aprofito per connectar-me a internet per veure si tinc notícies de les 2 companyes que venen de Perhentians, res de res, i a les 14h ja carreguem equips i cap a la llanxa.
He fet una immersió de 62min, arribant a una profunditat màxima de 33,2m i perque el divemaster que ens guiava ens ha fet parar. Aixó és super profund i amb una visibilitat brutal!!!!
Aquí hi ha una quantitat de vida marina que és realment increíble!!!! He pogut veure alguns peixos dels que veia a Perhentian, però aquí són tamany XXL. He pogut veure clown triggerfish, 3 taurons black tip, flutemouth fish enormes, algun titan triggerfish (també talla XXL i gens agressiu, que els hi deuen haver fet als de les Perhentians que són més agressius...?). Les gorgònies són gegantines, i jo amb la ditxosa càmara mig fotuda (avui he tornat a maleïr al C...BR...N que em va cascar la càmara!!). I lo més bèstia és que pots continuar tirant més avall i més i més!!!!
Lo d'avui ha estat algo més que una immersió!! Ha sigut per AL.LUCINAR amb talla XXL!!!!
Acabada la immersió, menjo i bec algo, i just arriben les companyes de Perhentian juntament amb el Jerry (un amic de l'Ahmed -el turc divertit de Perhentian-).
Algo de xarrera, s'instal.len a les respectives habitacions, i després d'una bona estona per dutxes, etc.. ja lliguem una altre immersió per demà, i probablement en farem una segona pel nostre compte.
Fetes les”gestions” per demà,toca anar a sopar, i si algo tenen en aquest païs és temps. Per tant ens han dedicat una bona espera abans de poder sopar algo....
Havent sopat la Kirsty i la Jooyoung (les companyes de Perhentian) han retirat cap a dormir, mentre que el Jerry i jo hem anat al divecenter per connectar-nos a internet, però hem acabat de tertúlia amb alguns dels que treballen al dive center. Acabada la tertúlia tothom cap a dormir, i jo he aprofitat per escriure i preparar les fotos corresponents del dia.
Gapang Beach (Pulau Weh-Indonèsia)

No hay comentarios:

Publicar un comentario