lunes, 29 de julio de 2013

DIVEMASTER!!!!


Doncs SI!!!!!!! Finalment el passat dia 26 de juliol cap a les 10h del matí, vaig fer la prova de canvi d'equip sota l'aigua, i a les 11h, ja estava celebrant juntament amb la Ria (ara ja també Divemaster), la Lucy i la Jeanne (les instructores respectives), que tant la Ria com jo mateix, haviem passat l'última prova del curs de divemaster.
El mateix dia 26 per la nit, ens van fer passar pel tubo ( a la Ria i a mi) amb la “prova” del snorkel test (una serie de proves relacionades amb el submarinisme en plan de conya, i on la finalitat, és entrompar als nous divemasters).
Davant de quasi tots els que treballen i estan aquí, juntament amb d'altre gent dels altres divecenters, i alguns espectadors més, ens van entrompar, i després tocava sortir de festa, però amb el que ja havia begut previament, i a tota castanya, cap a mitjanit em van acompanyar a dormir, ja que pel que sembla no m'aguantava dret (jo la veritat ni me'n recordo!!).
El dia 27, va ser per mirar de recuperar-me, ja que la ressaca era algo més que considerable!!!!
I el dia 28, ja he fet la meva 1ª guiada oficial, és a dir, he portat jo sol, a un diver sota aigua, i hem fet la immersió plegats sense cap instructor controlant-me!!!! YUJUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!
Hi ha altres coses destacades que m'ahn passat abans d'acabar el curs, com per exemple la declaració (de matrimoni) d'una parella al Sugar wreck, o la trobada espectacular amb 25 bumpheads (uns peixos enormes!!).
Aquí us deixo amb algunes fotos d'altres immersions prèvies a la finalització del curs, i algunes altres del mateix dia que haviem acabat el curs i durant l'snorkel test.

Declaració al Sugar wreck

Emperor angelfish

Jenkins whipray

Ria, Lucy, Jeanne i jo, just abans de fer el "equipment exchange"

Just acabat l'equipment exchange

Fet el equipment exchange, quedava l'snorkel test

La Jeanne certificant-me
Acabat l'snorkel test

Equipment exchange en "aigües confinades" durant l'snorkel test

La majoria dels currantes del Turtle i alguns amics

1er cop que "m'inscriuen" com a DM a la pissarra, per guiar l'endemà

Bumphead parrotfish i jo al fons


No hay comentarios:

Publicar un comentario