martes, 2 de abril de 2013

“CANVIANT” DE PLATJA...

El dia 31 per no ser menys he continuat amb el mateix tarannà dels últims dies, és a dir llevar-me, preparar equipillo snorkelià (ulleres, tubo i càmara), anar a esmorzar, i un cop m'he trobat amb l'Arturo i la Joe, hem decidit que aniriem a fer snorkel a la Long Beach (on estem instal.lats), ja que ells encara no havien estat aquí fent snorkel.
Un cop a l'aigua, hem fet una bona nedada però poca cosa “destacada” hem vist tret d'una rajada petitona i força ben amagada i protegida entre unes roques, i jo he vist de refiló un tauró de punta negre, però nedant super ràpid per tant no hi ha foto...!!
Al cap d'una bona estona hem fet una parada per descansar una mica i treure'ns la mica de fred que portàvem, i després hem tornat a l'aigua per començar a tornar. I aquí ells han posat la directa, mentre que jo m'he entretingut una mica més, i gràcies a aixó he pogut veure una altre tortuga, un boxfish, un peix globo, i quan ja estava a punt de sortir he tingut la grandíssima sort d'enganxar un parell de sèpies (tot apunta que eren parella, ja que no es separaven més de 5 cm), i a les que he pogut fotografiar tant com he volgut sense que aquestes marxessin ràpid.
Un cop fetes les fotos i ja les he deixat estar tranquiles, m'he trobat amb una tercera sèpia, i aquesta també s'ha deixat fotografiar, i amb l'aventatge que encara estava a menys profunditat, i també la he pogut fotografiar amb força detall.
Acabada la sessió d'snorkel, ens hem dutxat i hem anat a dinar plegats, on per fi, he pogut actualitzar el blog i mirar correus.
Havent dinat (ja mitja tarda), hem tornat a la Long Beach, on ens hi hem estat fins que s'ha fet fosc.
Un cop arribat el vespre-nit, he anat a buscar a l'Arturo i la Joe, i estaven al seu bungalow amb un noi malasi, i allà ens hem quedat una bona estona de xarrera i amb musiqueta fins força tard.
Després ja ens hem despedit, i jo encara he fet sessió de peli abans d'anar a dormir.







No hay comentarios:

Publicar un comentario