lunes, 15 de abril de 2013

I ARA.... “MÁS DE LO MISMO II”

Doncs del dia 11 fins al 14, m'he trobat que fa mal temps, és a dir dia tapat, ara plou,ara cau un ruixat, ara no plou però està super núvol, etc...
Porto 4 dies que com a molt puc fer algun banyet (l'aigua està espectacularment bona de temperatura, però el dia no acompanya gens), aixó si, vigilant amb les onades ja que són força fortes.
Però al mal temps bona cara, i molts locals aprofiten que tenen algo de temps lliure, per practicar surf, tot i que les onades no són suficientment grans per surfejar a tope, però si per passar una bona estona. I jo ahir vaig dedicar-me a mirar de fer alguna foto a les onades (ja que no puc fotografiar peixitos i coralls, haig de buscar-me alguna altre opció...)
El que he fet bàsicament aquests dies amb la colla pesigolla d'ara, és jugar a cartes, tertúlies, etc...
I el dia 13 vaig aprofitar per anar a Kuala Besut (a Malàsia “continent”), per treure algo de diners i comprar algo de menjar per mirar d'estalviar una mica, ja que la pasta se'n va super ràpid (tot i estar-me d'alguns “capritxitos” com ara cervesa que aquí va super cara: 9RM per llauna= 2,25€ llauna).


1 comentario:

  1. Crearem la Fundació "Luici'scapade" per que segueixis bebent tota la birra que vulguis..
    Un abraçu, màster..

    ResponderEliminar