martes, 27 de marzo de 2012

21-03-2012




El 21, ens vem llevar tardíssim, i l'activitat del dia va ser anar al Vertigo.
Un restaurant, que hi ha a dalt de tot d'un hotel, amb unes vistes magnífiques de Bangkok.
Primer vem dinar, i al tornar a la guesthouse per canviar-nos de roba (haviem d'anar amb pantalons llargs i calçat tancat, res de sandalies o xancletes-normes del Vertigo-), ens vem trobar a les catalanes amb les que haviem coincidit al autobus de Mandalay a Shipow. Vem mig quedar per veure'ns al vespre i anar a prendre algo plegats.
Acte seguit i ja “modats”, cap al Vertigo.
Per arribar-hi vem agafar un taxi, amb un conductor força peculiar, però que al cap de quasi una hora de trajecte, i amb uns embussos de trànsit que tela, ens va donar la opció d'agafar el metro per arribar al Vertigo amb temps de veure la posta de sol.
Així ho vem fer, i per sort nostra, hi vem arribar a temps.
Realment vem gaudir de les vistes i de la posta de sol a BKK. Quan ja era fosc, va “despertar” la ciutat nocturna, amb tots els llums de carrers, ponts, edificis, etc...
Vem tornar cap a Kaoh San, vem sopar, i després de poder xerrar una estoneta amb familia via skype, vem tornar al bar de la nit anterior a fer la copeta de bona nit -estavem molt cansats- i ens vem trobar a la Eila i la Iamira (les catalanes), que anaven amb una altre gent. Ens vem ajuntar tots plegats en un parell de taules, i quan tot pintava que marxariem a dormir d'horeta, ens vem anar trobant millor i millor, amb el resultat, que vem tornar a sortir de festa fins les tantes!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario