miércoles, 2 de mayo de 2012

REAL TREEKING!!




Doncs del 25 al 27 d'abril, la constant va ser caminar i caminar, i no precisament poc.
El dia 25 vem pujar desde Senaru a 600m d'alçada fins a 2700m, on van instal.lar el 1er campament. 
Van ser unes 7h de pujada que tela marinera.













 Un cop instal.lats a les tendes, vem sopar i vem poder veure el cim del volcà

Cap a les 20'30h ja anavem a dormir, ja que el dia 26 ens llevaven a les 06'30h per esmorzar (amb unes panoràmiques molt xules),i a les 07h ja començavem a baixar cap al llac, on ens van deixar un parell d'horetes per banyar-nos i descansar una mica.




 
 Després d'aixó, puja que pujaràs fins a 2721m a l'altre vessant del volcà ( al costat del cim...). Un cop instal.lats vem sopar cap a les 18h, vem veure una magnífica posta de sol, i a les 19'30h ja anvem a dormir.
El dia 27, a les 02'30h ens llevem, esmorzem una mica de res, i puja que pujaràs altre vegada amb els frontals, abrigats perque el fred era més que considerable. Després de quasi 2h de duríssima pujada, cap a les 05h arribava a dalt del cim fet pols, i a dalt feia un fred que pelava!! (estavem a 1 o 2ºmàxim), vem esperar durant 1h i poc a veure sortir el sol.
Finalment uns núvols ens van privar una mica de la sortida del sol, però les vistes desde dalt del cim eren increïbles!!
Fet aixó, baixem cap al campament, esmorzem, recollim equipatges i baixa que baixaràs fins quasi a 700m, amb 2h d'una pendent que em van destrossar els peus. Vem dinar, i encara vem tenir 1'30h de caminada amb un ruixat a la mitja hora final de caminada que ens va deixar xops de dalt a baix.
Ens van portar a recollir l'equipatge gran a Senaru, i d'allà vemmarxar 8 persones del gru cap a Senggigi, per sopar plegats i intercanviar fotos del treeking. Però la veritat, estavem tots tant fets pols, cansats i dormits, que vem sopar i a les 21'30h ens posavem a dormir i fins avui (28 d'abril) a les 09'30h, no ens hem llevat.
Avui dia de relax, he fet els tràmits per renovar el visat per un mes més a Indonèsia, algo de platgeta, tot i que el dia ha estat núvol, i ara hem quedat per sopar amb els 8 del treeking, per avui (suposo que si) canviar algunes fotos d'aquest, i potser anem a prendre algo plegats, ja ho veurem.
Demà dia 29, ja tenim encarregat un taxi per 5 persones per moure'ns cap a Kuta Lombok, per fer uns dies de relax, i sembla que allà probarem de fer surf, i si puc, snorkel altre vegada, ja ho veurem....

No hay comentarios:

Publicar un comentario