martes, 1 de mayo de 2012

DE L'ILLA A LA MUNTANYA








Doncs avui 24 d'abril, ja hem sortit de Gili Trawangan.
A les 10h puntualment estavem els 5 que farem el treeking a punt per marxar i a les 10'30h ja marxavem amb la barca de rigor.
Un cops arribats a l'illa de Lombok, també hem pagat l'excursió, que farem més endavant amb vaixell, per anar a veure els dragons de Komodo.
Fet aixó hem estat quasi 2h en cotxe fins arribar a Senaru, el poble on dormim avui i on demà dia 25 començarem el treeking.
Hem dinat, ens hem instal.lat a la geusthouse de torn, i ja hem fet la 1ª excursioneta que ha sigut anar a veure les 2 cascades que hi ha aquí mateix: la 1ª és diu Sindang Gile i la 2ª Tiu Kelep.
Hem pogut acostar-nos a les dues cascades i refrescar-nos, però res de banyar-s'hi, la potència de l'aigua era tremenda.
Hem tornat a la guesthouse, i ja he descobert un lloc (on si vull ....?) fan el partit de tornada de semifinals de la Champions entre Barça-Chelsea. El problema és que demà m'esperen unes 8h de caminada i uns 2000m de desnivell. Passarem dels 600m actuals de Senaru als 2600m on instal.larem el 1er campament, ja al volcà Rinjani.
El segon dia, baixarem a baix del cràter a veure el llac que hi ha i tornarem a pujar per l'altre vessant. El 3er dia ens llevarem a les 2'30h del matí (o matinada) per poder veure sortir el sol desde dalt de tot del cràter a 3800m, quasi.
Ara tinc “temps lliure” i estic esperant que vingui l'electricitat per mirar mails (porto més d'una setmana sense connectar-me!!), soparem i segurament a dormir. Ja veurem si miro el partit.....

No hay comentarios:

Publicar un comentario