jueves, 28 de marzo de 2013

2ª SESSIÓ D'ENTRENAMENTS

                   
El dia 23,ens vem llevar una mica més tard, ja que els entrenaments també eren més tard i també voliem i necessitavem dormir bé, després de la nit anterior amb les maleïdes puces.
Jo només llevar-me vaig engegar l'ordinador per transferir totes les fotos del dia abans, i l'ordinador es va engegar com si res no hagués passat la nit anterior (menys mal!!).
Vaig poder transferir totes les fotos, i encara vaig tenir temps per esmorzar.
Després d'esmorzar, cap al metro, i un cop estem a KL Sentral, el Robin es dona compte de que s'ha deixat el paraigües a l'estació de metro on hem comprat els bitllets.
Se´n va a buscar-lo i mentre jo l'espero.
Arriba amb el paraigües i ara si cap al tren.
Arribats a Sepang, ens instal.lem al nostre lloc i al cap de no res comencen els 1ers entrenaments del dia. Ens passem una bona estona allà,fins que veiem que han obert portes a la grada del costat, i decidim acostar-nos'hi. Sorpreson altre vegada, ens deixen passar perque no hi ha gaire gent.
Ens hi passem tot el que queda de dia, i fins hi tot veiem la qualificació de F1.
Acabat el dia a Sepang, torna cap a KL,algo de relax, dutxeta i cap a sopar, i aquest cop tirem d'algo fàcil i ràpid:Mc Donald's.
De tornada a la guesthouse aprofito per pillar-me bitllet per marxar cap a Perhentian Islands (on vull mirar-me unes cosetes), i ens comprem una cerveseta, que ens prenem a la guesthouse, i cap a dormir.
Demà tenim la cursa!!







Alonso
Webber
Raikonen
La grada on vem poder estar finalment dissabte (i on es va sortir Alonso el diumenge -corva de la dreta de la foto)

No hay comentarios:

Publicar un comentario