martes, 6 de noviembre de 2012

Where are the fishes????

El dia 05 em desperto, aprofito per escriure els dies pendents del blog (canvia i força els timings quan vas amb amics tot el dia!!).
Esmorzaret i amb la soleiada que cau, decidim esperar a que el sol no apreti tant. Jo aprofito per fer una mica de bugada i espero tenir-la seca en algunes hores (màxim!! fa molta calor!!).
Preparem les ulleres, tubos i càmara per anar a fer snorkel, però abans també ja dinem. Però a mesura que anem menjant, el cel es va tapant i quan ja estem pagant, es posa a ploure.
Apretem el pas (ja haig de recollir la roba estesa!!), i quan arribem ja m'han recollit la roba (bién!!), i la pluja comença a apretar i fort.
Algo d'internet mentre fem temps a veure si para la pluja, i un cop para, agafem ulleres, tubo i càmara i cap a l'aigua.
No veiem molts peixos, ja que sembla que Malapascua no és el millor lloc per veure peixos (si més no amb snorkel), però tot i aixó veig “vells coneguts de sota aigua” i algun de nou.










Després fem dutxetes i cap a sopar.
Aquest cop no ens trobem amb ningú, i havent sopat decidim fer una doble sessió de pelis ja a l'habitació, abans d'anar a dormir.



....

No hay comentarios:

Publicar un comentario