martes, 17 de abril de 2012

YUJUUUUUUU!!!!!!!


El dia d'avui (17-04-2012) ha sigut la BOMBA!!!!!!
Finalment he pogut marxar de Kuta (població HORROROSA i MEGA TURÍSTICA!!!), per arribar-me amb bemo (bus públic, o furgoneta pública, com volgueu) fins a Padangbai, per agafar un ferry d'aquí a un parell o tres de dies fins a les Gili Islands.
En menys de 3h, ja estava en una platja de Padangbai prenent el solet tranquilament, i instal.lat en una guesthouse xulísima!!!!! (amb piscina inclosa!!!!)
Platgeta petita, amb 3 o 4 xiringos per menjar, i només erem unes 20 persones entre turistes i currantes dels xiringos!!!
He conegut a un noi alemany, que era el seu últim dia de viatge, i ha passat el dia amb nosaltres (Fred i jo mateix), amb la sort (per part meva), que tenía ulleres i tubo, i me'ls ha deixat per anar a fer snorkel.
Com que jo no tenía previst poder fer snorkel  avui, no tenía la càmara  preparada (molta mala sort) per poder fer fotos aquátiques....!!!!
Però el recital de peixos de colors era al.lucinant i amb peixos diferents als de Thailandia i Malasia (algun que altre repe), però el HIT PARADE, ha estat que he pogut veure per primer cop en ma vida, 2 tortugues marines.
Una força gran i nedant molt tranquilament, i una més petita que al veurem, ha marxat nedant a tota castanya!!! Però la gran no s'ha espantat de mi, i fins hi tot he pogut nedar al costat d'ella i tocar-li la closca un parell de vegades!!!!  La il.lusió que m'ah fet és POCA!!!!
A més també he pogut veure alguns calamarcets petits, un pop força gran, i com ja he dit, mogollón de peixitos de colors!!!!
Després de la platja, tornada a la guesthouse, banyito a la piscina, dutxeta, i cap a Padangbai Town, per connectar-me a internet i a sopar, que és el que estic esperant ara mateix!!!!
Per cert, el boss de la guesthouse és forofo del barça i sembla que demà de matinada podré veure el Barça-Chelsea de semifinals de la Champions League, tranquilament a la guesthouse amb ell!!!!
YUJUUUUUUUUUUU  X TOT  PLEGAT!!!!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario